П`ятниця, 19.04.2024, 04:24
Вітаю Вас Гість | RSS

МИРУТИНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 96
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:59
Право на думку.


  

 

 

 

 

 

 

Моя школа – найкраща!!!

     Непомітно і швидко промайнув рік мого студентського життя, і на зимові канікули я знову повернулась в моє рідне миле серцю село Мирутин.

     Але як завше моя душа в перші ж дні приїзду полинула до моєї рідної школи, яка на сьогодні після утеплення і ремонту стала найкращою спорудою в селі – її окрасою. Особлива подяка за це Фрідману А.Д. – бригада якого провела ремонтні роботи, Мосіюку В.М. – тоді ще директору Мирутинського НВК, а зараз начальнику відділу освіти Берездівської сільської ради, який був ініціатором цієї справи і втілив цей проект в життя. Не побоялася взяти на свої тендітні плечі всі організаторські роботи теперішній директор Гнатенко С.Л., і ось маємо прекрасний результат. З теплотою і радістю завжди зустрічають своїх випускників вчителі та учні моєї школи, адже напружена праця педагогів допомагає втілювати в життя мрії випускників, які закінчують навчальний заклад і вступають до коледжів, технікумів, університетів…

     До кожного вихованця вчителі підходять із розумінням, розкриваючи і розвиваючи в кожній дитині, ті обдарованості  і нахили,  якими їх наділила природа. Дуже приємно, коли мої молодші друзі є переможцями і учасниками районних та обласних олімпіад(Маліновська В., Левчук М., Маліновська Х.), всеукраїнських та міжнародних конкурсів, учасниками МАН.

     Завдячуючи вчительській кропіткій праці, я особисто отримала знання, щоб добре здати ЗНО і підтвердити медаль, а в подальшому – вступити до престижного київського вишу.

     Не пасуть задніх учні школи і в спортивних змаганнях, за що отримали грамоти та подяки. Найбільше запам`яталися школярам змагання в конкурсах: «Олімпійське лелеченя», «Юні козаки Поділля», «Шкіряний м`яч» та свято до Дня захисту Вітчизни, де змагалися команди шкіл Берездівської громади, і наші хлопці показали найкращий результат.

     Повчальні і  веселі свята, виховні заходи роблять життя в стінах нашого закладу цікавим та змістовним, а яскравими світлинами наповнені сайти в інтернеті.

     Я з впевненістю можу сказати: «Моя школа – моя гордість!!!».

Школо рідна, ти найкраща в світі!

З радістю біжать до тебе діти.

Конкурси, змагання і медалі,

Так тримати, школо, і надалі!

 

Мартинюк Альона

студентка,

випускниця Мирутинського НВК

Переглядів: 408 | Додав: Admins | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031